SUSHI TOWN WILLEBROEK

SUSHI TOWN WILLEBROEK Sushi Town Willebroek

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 1537 reviews
23 Jan 2022 at 17:09 Zeer lekker. Levering was iets langer dan aangekondigd maar we hadden ons daarop voorzien.
22 Jan 2022 at 23:46 Toppie
22 Jan 2022 at 20:46 Lang gewacht maar het heeft gesmaakt
22 Jan 2022 at 19:23 Al vaak besteld en altijd in orde, vandaag echter rommelige sushiboot gekregen en lag ook minder in dan anders. Hoop dat dit maar eenmalig is
21 Jan 2022 at 0:42 De bezorging duurde net iets langer maar was nog ok. Het eten was minder vers dan de vorige keren, jammer. Als wij sushi bestellen bij een restaurant verwachten we verse producten. Anders kan ik het evengoed in de supermarkt gaan halen voor minder.
19 Jan 2022 at 19:39 Sushi was heel lekker en heel grote portie
16 Jan 2022 at 9:40 Super vriendelijk aan de telefoon en ook de bezorger was super vriendelijk
15 Jan 2022 at 22:06 Goed en lekker
15 Jan 2022 at 21:44 In voormiddag besteld. Iets te vroeg geleverd, maar veel liever dit dan de soms lange wachttijden. Eten super lekker.
8 Jan 2022 at 20:04 Het wachten telkens waard ! Echt lekker!
6 Jan 2022 at 21:04 Lekker maar niet de 1e keer dat het eten zeer lang wegblijft! Ons eten stond al een uur klaargemaakt te wachten op een chauffeur, voor het bezorgd is. Snap niet dat je dit nog durft meegeven als er warme gerechten bij zijn. Alles koud en sushi lauw..
6 Jan 2022 at 20:51 Ik dacht dat ze mij vergeten waren 1.30u voor levering +wat warm moest zijn was nu al koud of toch zo goed als dit is wel de eerste keer dat het zolang geduurd heeft.